Contador

miércoles, 10 de octubre de 2012

Comissió de mesures anticrisis.

Montserrat Carbonell



Fa poc que vam constituir aquesta comissió dins del Consell Municipal de Serveis Socials i son moltes les ganes que tenim de tirar endavant projectes solidaris, sobretot amb la nostra ciutadania.

El primer dels nostres projectes es una recollida d’aliments que es durà a terme els dies 19 i 20 d’octubre. Aquests aliments seran entregats al Banc d’Aliments del nostre municipi per desprès ser distribuïts entre les famílies més necessitades.

Paral·lelament, s’estan preparant i tenint reunions amb diferents supermercats i centres comercials per tal de demanar la seva col·laboració.

Aquests moments de crisi que estem vivint al nostre municipi fa que sigui imprescindible la implicació de tota ciutadania, tan a nivell individual o com a col·lectiu.

Com deia, ens cal la implicació de tota la ciutadania, la solidaritat de cada una de les persones que formem part d’aquest municipi. Tots i totes coneixem algú que esta vivint una situació difícil. Tots i totes ens hem d’implicar en aquest i propers projectes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario